Applikation

Unika uttryck och egna effekter.

Applikation är en metod där textil och brodyr kombineras. Genom att brodera fast bitar av textil får du annorlunda och unika uttryck som står ut. Då textilen ersätter delar av stygnen är metoden också mer tids- och kostnadseffektiv, i jämförelse med brodyr.

Brodyr.

Elegant märkning.

Brodyr är en metod som ger en elegant märkning på olika plagg i diverse material. Metoden är i jämförelse med tryck, mer tidskrävande och passar för mindre volymer, men resultatet är svårslaget. Brodera din logotyp eller ditt namn i valfri färg, storlek och med valfri placering.

Digital.

Oslagbar effektivitet.

Digitaltryck är en modern, helt datoriserad metod som vi här i Västsverige är relativt ensamma om att erbjuda. Utvecklingen har gått fort framåt och idag kan vi stolt säga att digitaltryck håller hög kvalitet och fungerar bra även för detaljerade motiv.

Tack vare datoriseringen är det en effektiv metod både gällande leveranstid och startkostnad. Du undviker överproduktion och kan på ett enkelt sätt trycka fler upplagor, också med små ändringar. Metoden passar allra bäst för mindre volymer, då styckpriset blir något högre än för screentryck och transfertryck.

Screen.

Klassisk kvalitet.

Screen är en klassisk tryckmetod som lämpar sig bra för mjuka textilier och profilkläder, såsom t-shirts eller collegetröjor. Schablonen som tillverkas för ditt unika motiv kan återanvändas vilket gör screentryck till en billig metod som passar bäst för större volymer. Färgen pressas genom schablonen och fastnar på plagget. För att färgen ska torka och trycket ska bli tvättbart, härdas plagget i värme efter tryck.

Hittills har det varit en metod som fungerar bäst för enkla tryck i en färg. Dock kan vi, med rätt utrustning, numera även göra mer komplicerade tryck i flera färger och det är vi unika med här i vårt område.

Tampo.

Gåvor med tydlig avsändare.

Tampo är en metod för tryck på böjda ytor, såväl konkava som konvexa. Metoden används allra främst i produktionen av profilprodukter, såsom pennor, muggar eller andra giveaways du vill märka.

Trycket blir oavsett material eller en ojämn yta, detaljerat och av hög kvalitet. Välj mellan tryck i en eller flera färger och på material såsom plast, metall, glas, trä eller lackerade ytor.

Transfer.

Märken du kan spara.

Transfer är en användbar och effektiv tryckmetod där motivet fästs på materialet med hjälp av värme och tryck. Det finns olika varianter av transfertryck där du kan välja mellan enklare enfärgade motiv eller mer avancerade motiv i flera färger. Foliemärken i ditt motiv och dina färger tillverkas och värms på valfritt plagg.

Transfertryck är en effektiv metod som passar både större och mindre volymer. Metodens stora fördel är att märkena går att spara till ett senare tillfälle, exempelvis trycker ni en större beställning som efter en period behöver kompletteras med ytterligare tryck. Om det underlättar förvarar vi gärna märkena här hos oss till dess att du behöver dem igen.