Legotryck?

Då har du kommit rätt. Välkommen till Tryckhuset, vi är Sveriges största oberoende screen- och transfertryckare.

Vi är legotryckare, vilket innebär att vi utför olika typer av tryck och brodyr. Vi är inte återförsäljare och vi levererar inte till slutkund, utan fungerar som en underleverantör till profilföretag över hela Sverige.

Låt oss, med rätt resurser och professionella medarbetare. sköta hela din tryckproduktion eller stötta vid arbetstoppar. Självklart hjälper vi gärna till att lagerhålla och lösa logistiken. Allt för ett effektivt flöde.

Lokal produktion effektiviserar.

För oss är det en självklarhet att utöver tryck och brodyr även erbjuda lagerhållning och logistiklösningar, det underlättar flödet för alla inblandande.

I vår bransch flyttas inte sällan produktionen utomlands, men vi ser fördelarna med att behålla den i Sverige. Med vår lokala produktion här i Stenungsund, förkortar vi leveranstider och kapar kostnader för dig som kund.

Jobba hos oss?

Absolut, vi är ständigt i behov av duktiga medarbetare som vill arbeta i profilbranschen. Hos oss är tempot högt och sammanhållningen tajt. Trivs du med det kan vi erbjuda en trevlig arbetsplats i en ständigt aktuell bransch.

Det är inte alltid vi har tjänster utannonserade men du får gärna skicka in en spontanansökan med ditt CV och några rader om dig själv.

Screentryck, tampo eller transfer.

Vi hjälper dig som profilföretag att välja rätt bland tryckteknikerna.